Raumalla sijaitseva Joleikon Oy on metalliteollisuuden alihankkija, joka on tunnettu joustavasta palvelustaan ja tinkimättömästä asenteestaan asiakkaiden hyväksi.

Meillä on vuosikymmenien kokemus mm. voimaliitos- ja kulutusosien valmistuksesta liittyen useisiin suuriin hankkeisiin, joista kansainvälisesti kuuluisia ovat esim. Tanskan Ison-Beltin silta ja Tukholman Globen-jäähalli. Päämiestemme tuotteita käytetään kaikkialla maailmassa.

Huippuosaajien ammattitato ja käytössä oleva uusin teknologia takaavat asiakkaille parhaan mahdollisen suoritteen, parempi laatu ei siis ole tavoitteemme vaan vahvuutemme!

Kehitämme mm. teollista automaatiota jatkuvasti asiakkaittemme parhaaksi. Sarjasorvaukset on tehty vuodesta 1996 asti miehittämättömästi, vuonna 2004 otettiin käyttöön ensimmäinen täysautomaattinen koneistus-lämpökäsittelylinja.

Joleikon Oy on Leimet Oy:n 100 prosenttisesti omistama yritys, jonka juuret ja toiminta ovat Satakunnan Lapissa. Konsernin emoyhtiö Leimet Oy on erikoistunut paalujatkoksiin ja kalliokärkiin, Joleikon Oy koneistuksiin ja lämpökäsittelyihin. 

Toimimme ISO 9001:2015 –laatustandardin mukaisesti.